Inghetata "Lapte de pasare"

de mihaelaM in Dulciuri, 27 Mai 2011 | 7379 vizualizari

 

buna rau aceasta inghetata am vazut-o o data pe un sait,nu mai stiu unde si acum ia cam venit randul,bunaaaaaaa

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 500 ml frisca hulala
  • 5 oua
  • 200 g zahar
  • 5 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata "Lapte de pasare":

Punem laptele la fiert.

Galbenusurile le frecam cu 100 g zahar, apoi le punem peste laptele fiert si amestecam pana ce se ingroasa,apoi il lasam sa se raceasca(la temperatura camerei)

Batem albusurile spuma dupa care adaugam restul de zahar si zaharul vanilat si batem bine pana se topeste zaharul(eu l-am facut pudra)apoi punem peste ouale si laptele rece si amestecam.(eu am folosit un ceaun)

Frisca o batem si pe ea si o amestecam in restul de compozitie.

Punem in pahare de plastic si le punem in congelator pana ingheata.POFTA BUNA!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata "Lapte de pasare"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

mirela0911 1

29.05.2011, 22:41

cred ca e tare buna, tb sa o incerc si eu

mihaelaM 1

30.05.2011, 12:13

incearc-o cu incredere ca e super,buna rau

alinutzika 1

31.07.2011, 17:15

trebuie sa fie delicioasa...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Profiterol